Başlangıç, Ocak 2014

Adacık bugün seni ilk defa kendi odanda yatırdık, öğle uykunu orada uyudun, Babanla  çok heyecanlandik büyümüş de yatağında yatarmış diye, seni yatirirken de resmini çekti baban, ama sonra anladık ki bir süre daha senden ayrılmayacağız çünkü daha çook küçük ve miniksin!!!!!!

Korkma daha uzun bir süre daha bizimle uyuyacaksın minik meleğim. Sabahları uyandığında kendi kendine oynayisini izlemek büyük bir zevk bizim için, kendimizi bu güzellikten mahrum bırakamayacağız. Birkaç gündür sana ek gıda olarak meyva ve yoğurt yedirmeye başladık, ben sana doğal birşeyler yedirmenin mutluluğu ve heyecanı ile istiyorum ki hepsinden çok çok ye hepsi sana yarasın!!! Babanla sürekli bir mücadele içindeyiz o acele etmeyelim hele bir ilkokula başlasın veririz ek gıda diyor, o daha çok küçük sindiremeeeeezzz midesi yavrusum diyor. Benim gayretimle yemeye başladın prensesim değişik birşeyler… Ama hiç yemek yemeyi sevmiyorsun kasikla yedireceğiz diye yapmadığımız saklabanlik kalmıyor, tüküre ite hapsura yiyorsun iste. Bu arada bugüne kısmetmis sana yazmaya başlamam, doğduğun günden beri yazmak için sabirsizlaniyordum, anlatacak okadar çok şey varki….

Aklıma geldikçe yazacağım artık 😄 Bugün Cumartesi Babanla evdeyiz, o bilgisayarının basında çalışıyor, bende onun yanındaki koltuğa uzanmış sana yazıyorum. Sen yatak odamızda yatağın üstünde kollarını yukarıya iki yana acmış, tam bebek pozisyonunda uyuyorsun bir melek gibi 😄 Bebek telsizi yanımızda senden gelecek ilk gakguk sesini bekliyoruz, yanına koşmak için. Veeee evet agliyorsunnnn molaaaaaaa….

Zorla yenen mamaya birde kaka arası eklendi minigim, yerken genelde kaka yapıyorsun, yüzde bir ıkınma ifadesi ve kizarikliklar ardından biiiiiiirrrtt diye bir ses, sonra birada birdahaaaa…. Popunu Babanla yıkıyoruz sevgilim hem de lavoboda okadar miniksinki kucağıma alıp belden aşağını musluğun altına tutup sabuna bir guzel temizliyoruz 😄 çok hosuna gidiyor ayaklarını lavobonun deliklerine doğru itip izliyorsun çok tatlissssiiiinnnn yaaaa, düşünmek bile çok guzel…

Bunlara ek olarak bir de burnunu çektik!!!! Senin hiç sevmediğin bir işlem bu önce serum fizyolojiyi burnuna damlatiyoruz sonra aspire ediyoruz. Bir ucu ağzıma, bir ucu senin burnuna giren bir aparat ile sümüklerini icime doğru çekiyorum…. Huup diyeee sende bundan nefret ediyorsun artık. Ama bunu yapmazsak da hiç nefes alamıyorsun gece uyurken horluyorsun minik kuşum…

Bu arada aksam oldu Neslihan teyzen ve oğuz enişten seni sevmeye gelmişlerdi, uzun uzun seni sevdiler,yogurdular sende pek memnundan bu durumdan kıkır kıkır gülüyorsun onlar seni severken 😄 sen az önce uyudun, zorlu bir mama yeme faslının ardından nesli teten seni ayağında salladı. Başlangıç adlı ilk yazım burda sona eriyor minnosum, bundan sonra devam edeceğim yazılarıma. Farketigin gibi sana çok farkli isimlerle hitap ediyorum, gün icinde seninseverkende bunları kullanıyorum çünkü seni sevmek Cook guzelll sevgilim, iyini varsın iyini geldin canım kizimmmmm…..

Tatlı uykular………!!!!!

– Annen

Licensed under CC BY-NC-SA 4.0
Son güncelleme 29 Apr 2015 20:50 UTC
comments powered by Disqus
Hugo ile oluşturuldu.
Stack teması Jimmy tarafından tasarlandı